Modem + router, eller ADSL-modem med Wi-Fi?

Pin
Send
Share
Send

Hallo! Mitt hjemmeinternett går gjennom en telefonlinje. Følgelig har jeg et TP-LINK TD-8816-modem. Og jeg har et spørsmål, kan jeg kjøpe TP-Link TL-WR940N Wireless Router eller andre lignende rutere? Det vil si, koble modemet og ruteren min og få Wi-Fi i hele huset. Eller du bør ikke bry deg med ledninger og kjøpe TP-Link TD-W8961N trådløst ADSL-modem eller lignende. Jeg håper jeg har korrekt uttalt problemet mitt). Og likevel, hvilke av disse alternativene som er bedre enn et modem + ruter eller et ADSL-modem med en gang. Hvor det vil være fart og fangst er bedre. Takk!

Svar:

Hei. Ja, spørsmålet var godt beskrevet, alt er klart. Begge alternativene fungerer. Det vil si at du bare kan kjøpe en slags Wi-Fi-ruter, koble den til et modem, så fungerer alt. Eller du kan ganske enkelt endre ADSL til en ny med Wi-Fi-støtte. Når det gjelder hastigheten og signalet til Wi-Fi-nettverket, tror jeg det ikke vil være mye forskjell. Alt avhenger av enheten du kjøper, og hastigheten fra leverandøren.

Mer riktig, tror jeg, er å kjøpe et nytt modem som kan distribuere Internett via Wi-Fi. Det blir ganske enkelt færre enheter og mindre ledninger. Og jo færre enheter, jo færre forskjellige problemer med arbeidet.

Det er opp til deg å bestemme hvordan du liker det best.

14.09.16

4

Spurt av Daulet

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Convert DSL Modem TO Wireless router. D-Link Modem 2019 (Kan 2024).

essaisrff-com