Vi kobler Xiaomi Redmi AirDots og ørepropper til en bærbar PC eller datamaskin på Windows

Pin
Send
Share
Send

I forrige artikkel viste jeg hvordan du kobler disse hodetelefonene til en mobil enhet (hvis noe, her er lenken), og i denne artikkelen vil vi koble våre Xiaomi Redmi AirDots eller Xiaomi Mi True Wireless Earbuds basic til en bærbar eller stasjonær datamaskin. Selvfølgelig er disse kompakte Bluetooth-hodetelefonene fra Xiaomi best egnet for å lytte til musikk på gaten, når du spiller sport, eller for å jobbe som et Bluetooth-headset. Primært på grunn av TWS-formatet. Ingen ledninger, noe som er veldig praktisk. Men dette er en så populær modell av TWS-hodetelefoner at mange kobler dem til bærbare datamaskiner og til og med til stasjonære datamaskiner. Og i denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du gjør det riktig.

Jeg har Xiaomi ørepropper grunnleggende hodetelefoner - de kobles sømløst til en bærbar datamaskin som kjører Windows 10. Xiaomi Redmi AirDots er nøyaktig de samme hodetelefonene, og de fungerer helt fint med bærbare datamaskiner og PC-er.

Jeg sjekket alt på Windows 10. Hvis du har Windows 7, kan du også koble til disse TWS-hodetelefonene, men det er en sjanse for at det vil være tilkoblingsproblemer på grunn av mangel på drivere på AirDots / Earbuds basic. Dessverre vil du ikke kunne laste ned driveren spesielt for disse hodetelefonene, men du kan prøve å løse problemet ved å oppdatere Bluetooth-adapterdriveren. Jeg vil snakke om dette nærmere på slutten av denne artikkelen.

Koble TWS Bluetooth AirDots / Ørepropper til Windows 10

For å koble til Bluetooth-hodetelefoner, må den bærbare datamaskinen ha Bluetooth. På bærbare datamaskiner er den innebygd, men det hender at driveren ikke er installert. Her kan du finne nyttig artikkel om hvordan du aktiverer og konfigurerer Bluetooth på en bærbar PC med Windows 10. I tilfelle av en PC, vil du mest sannsynlig trenge å kjøpe en separat Bluetooth-adapter. Vi har også en egen artikkel om dette emnet: Bluetooth-adapter for datamaskin.

Hvis du allerede har koblet Redmi AirDots eller Earbuds basale hodetelefoner til en annen enhet, så kom i gang de må være deaktivert... Slik at de er søkbare og datamaskinen kan se dem. Dette kan gjøres i Bluetooth-innstillingene til enheten de er koblet til. Du må åpne egenskapene og "Deaktiver" eller "Fjern" (glem) hodetelefonene. Det er gjort noe slikt:Du kan like gjerne slå av Bluetooth på enheten som hodetelefonene er koblet til.

Etter frakobling på høyre øretelefon den hvite indikatoren skal blinke sakte.

Dette betyr at Xiaomi-hodetelefonene er klare til å kobles til en bærbar datamaskin.

Vi kobler sammen:

  1. Åpne Bluetooth-innstillingene i Windows 10. For å gjøre dette, gå til innstillingene i delen "Enheter". Kategorien Bluetooth og andre enheter. Eller naviger til Innstillinger fra Handlingssenter.
  2. Klikk deretter på "Legg til Bluetooth eller annen enhet" og i et nytt vindu klikker du på "Bluetooth".
  3. Søket etter Bluetooth-enheter starter. For øyeblikket indikatoren på høyre øretelefon Xiaomi Redmi AirDots eller øretelefoner skal blinke sakte hvitt... Hvis dette ikke er tilfelle for deg, kan du se tipsene ovenfor (markert med rødt). Hvis hodetelefonene slås av (indikatoren blinker ikke), setter du dem i ladetasken og tar ut igjen, eller trykker på knappen (på hver øretelefon) og holder i ett sekund.
  4. Når den bærbare eller PC-en finner hodetelefonene, er det bare å klikke på dem. Paringsprosessen starter og TWS-hodetelefonene våre kobles til. Hodetelefonene dine kan kalles "Redmi AirDots_R". Alt avhenger av versjonen. Mer presist for hvilket land kopien ble laget.
    Inskripsjonen "Connected voice, music" betyr at våre Redmi AirDots kan brukes både til å lytte til musikk (i stereomodus) og for å snakke i forskjellige budbringere. Mikrofonen fungerer også.
  5. Hodetelefonene vises i Bluetooth-alternativene. Hodetelefonens ladenivå vises også der. Ved å klikke på dem kan du "Koble fra" eller "Fjern enhet".
    Dette må gjøres før du kobler hodetelefonene til en annen enhet. Siden de er slått på (eller etter at du har tatt dem ut av saken), kobles de automatisk til den bærbare datamaskinen (hvis de er i nærheten av den bærbare datamaskinen). Og de vil ikke være søkbare på andre enheter.
  6. Multifunksjonsknappen på hodetelefonene i Windows fungerer også. Som med mobile enheter, holder ett trykk på pause og starter musikkavspilling. Dessverre kan du ikke bytte spor.

Koble til Windows 10, jeg hadde ingen problemer i det hele tatt. Alt kobles raskt og fungerer stabilt. To artikler du kan finne nyttige:

  • Mikrofon på Bluetooth-hodetelefoner i Windows 10.
  • Dårlig lyd i Bluetooth-hodetelefoner på en datamaskin eller bærbar PC.

Hodetelefoner fra Xiaomi og Windows 7

Du kan koble disse TWS-øreproppene til Windows 7 ved å følge følgende instruksjoner: koble Bluetooth-ørepropper til Windows 7.

På samme sted snakket jeg om mulige problemer som dessverre ofte oppstår når man kobler et bredt utvalg av trådløse hodetelefoner til Windows 7. Det hender at datamaskinen ikke ser hodetelefonene i det hele tatt, eller at de er koblet til, men ikke fungerer. De er ikke tilgjengelige i avspillingsenheter. Alt dette skyldes at hodetelefonene er nye, og Windows 7 og Bluetooth-driveren er gamle. Dette problemet kan ofte løses ved å installere en ny versjon av Bluetooth-adapterdriveren.

Samtidig er det ikke mulig å laste ned en driver spesielt for Redmi AirDots eller Xiaomi øretelefoner. Ser ikke dette, det vil mest sannsynlig være en slags virus.


Hvis du har spørsmål, kan du stille dem i kommentarene. Jeg vil definitivt svare og prøve å hjelpe. Hvis du har erfaring med å koble disse hodetelefonene til en datamaskin, har du kanskje fått noen problemer og løst dem - fortell oss om det. Dine råd kan være nyttige for mange.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How To Pair Redmi Airdots. Haylou GT1. Xiaomi Mi AirDots With Your Computer (Kan 2024).

essaisrff-com