Wi-Fi fungerer bare de første 5-10 minuttene på Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Hallo. Min bærbare datamaskin ASUS, OC - Windows 10. Først etter at den er slått på, omstart eller etter dvalemodus, kan den koble til Wi-Fi og fungere i 5-10 minutter, da går forbindelsen tapt. Et gult merke vises. Etter at forbindelsen er brutt, mislykkes et forsøk på å koble til igjen, det står 'Jeg kan ikke koble til dette nettverket', eller en lang nedlasting pågår, og de hvite stripene forsvinner, noe som viser hvor godt nettverket fanger opp.

Jeg gikk inn i feilsøking av Windows, han kunngjorde at 'DHCP ikke er inkludert i VirtualBox Host Only Network Adapter # 3', noen ganger skriver han at ip er konfigurert feil. Googling Jeg fant ut at dette er et VirtualBox-adapter. Overraskende nok ble den bærbare datamaskinen koblet til wi-fi ved universitetet via denne adapteren, og hjemme via 'Wireless Network 4'. Så fjernet jeg den problematiske adapteren (virtualbox) og selve programmet. Etter det forsvant feilen, men en annen begynte å dukke opp, for eksempel et problem med den trådløse adapteren eller tilgangspunktet.

På universitetet er alt stille og sittende, når jeg bare kan jobbe de første 5-10 minuttene etter at jeg har slått på, omstart, dvalemodus. Der har vi både åpne og beskyttede. Den kobles ikke til begge deler, men fungerer hjemme. Jeg kan ikke kontakte leverandøren eller administratoren, og det er heller ingen måte å installere Windows på nytt. Motta ip og dns er konfigurert til automatisk. Jeg prøvde å skrive dem med Google DNS, og skrev også typisk ip, men ingenting hjalp. Deaktivert antivirus og brannmur. Også mislykket. Det virker for meg eller om nettverket er tapt etter en stund på grunn av en konflikt med tredjepartsprogrammer? Hjelp meg.

Svar

Hallo. Problemet er tvetydig. Det er noen tips for deg. Som du kanskje ikke har gjort ennå.

1 Tilbakestill nettverksinnstillinger. I Windows 10 kan du tilbakestille nettverksinnstillingene gjennom alternativene. I delen "Nettverk og Internett".

Du kan lese mer her: https://help-wifi.com/reshenie-problem-i-oshibok/sbros-nastroek-seti-v-windows-10/

2Hindre at den trådløse Wi-Fi-adapteren slås av for å spare strøm. Dette kan gjøres i enhetsbehandling. Hvordan jeg gjør dette, skrev jeg her.3 Sørg for å prøve løsningen fra artikkelen: Wi-Fi slås av i Windows 10. Wi-Fi-tilkoblingen på den bærbare datamaskinen faller av.

Hvis dette ikke hjelper, ta et skjermbilde av "Status" -vinduet i det trådløse nettverket, for øyeblikket når Internett slutter å fungere. Og legg den til kommentaren din.

Og likevel, forstår jeg ikke helt, er et slikt problem nå med alle Wi-Fi-nettverk? Fungerer Wi-Fi alltid i bare noen få minutter, og internettilgang forsvinner?

09.06.17

11

Spurt av Askar

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to FIX No WiFi Networks Found on Windows 10 PC (September 2024).

essaisrff-com